Sommar i September?

Jag har nog aldrig varit med om något liknande, det är September, klockan är snart sju och det är fortfarande tjugo grader utomhus! Det är ju skönt att det inte regnar, men någon måtta får det väl i alla fall få lov att vara på den här värmeböljan!?
 
I helgen så var jag på introduktionsträff på Axevalla folkhögskola där jag i ett år framöver kommer att läsa ett hundskötarprogram! Det var väldigt trevligt och innehållsrikt, många trevliga hundmänniskor och en massa god mat. Känner mig riktigt taggad inför den här utbildningen, och när den är färdig så kommer jag att kunna öppna eget hunddagis/pensionat!
 
Men men, nu är jag hemma igen och idag så har vi varit på kapplöpningsbanan och tränat! Ezio fick gå på släphare tre rakor, Blaise fick gå på maskinen två rakor och de var båda väldigt duktiga. Ezio blev släppt av en för honom helt okänd man första gången, så det tyckte han var lite äckligt, men när släpharen for iväg så satte han av precis som han skulle. Han sprang förbi den när den stannade, men det var bara för att jag stod där och de andra gångerna så släppte jag honom själv och han tog släpharen perfekt. 
 
Veckan som gick så kom vi även iväg och tränade lite agility! Det var ett tag sedan sist och jag tror det var bra med en liten paus för Blaise, för hon gick som en klocka! Självklart lite slarvfel här och där, men allt som allt var jag riktigt nöjd faktiskt! Hon har lugnat ner sig betydligt i agilityn och är mycket mer styrbar nu, härligt med framgång! :-)
 
Här finns en liten video från det tillfället
 
Och fick även en liten film från när Charles släppte Ezio åt mig
 
 
 
 
 
 
 
Cheers!

RSS 2.0